Csak nem akar elmúlni....

Már megy az agyamra ez a sok hideg. Valahogy azaz érzésem, hogy a nyárnak talán jobban tudnék örülni. A falu is téli álmát alussza. Depressziós mindenki és sok sok elkeseredett arcot látok. Nem kényeztet minket az időjárás sem. Ez a rengeteg belvíz, ami falunkat körülveszi megoldhatatlan problémákat okoz. Szinte lakhatatlanná teszi sok ember lakóházát. Sokan megállítanak, felszóllítanak, hogy csináljunk már valamit. Nem akarok kibeszélősdit játszani, de sajnos sem én, sem az Önkormányzat nem tud gyors, látható eredményeket ebben a témában tenni.
Szerdán önkormányzati gyűlés. Kérek mindenkit jöjjenek el közénk, ha van észrevétel, ötlet, szivesen fogadunk minden segítőkész szándékot.

Ha unatkozol, már nem tud a fészbuk sem feldobni, látogass el ide www.korkep.sk. A minap akadtam erre az oldalra. Megéri néha benézni hozzájuk. Büszkék lehetünk, hogy falunk szülötte, Király Zsolt is sokat ír ezen az oldalon. Gratulálunk Zsolt, csak így tovább! Mi melletted állunk.

Megjegyzések

  1. Szia Árpi!
    Sziasztok ipolyszakállosiak!
    A belvíz problémája valóban nem oldható meg gyorsan és látványosan, és ezt sajnos Ipolyszakállos lakóságának tudatosítani kell. Annyit viszont mindenki megtehet, hogy ellátogatnak az önkormányzat üléseire, és így jobban betekinthetnek az aktuális problémákba. Bízom benne, hogy mindenki az önkormányzat segítségére lesz, hogy ezt a mindenki számára kellemetlen állapotot meglehessen szüntetni. Együttérzünk az ipolyszakállosiakkal, és bízunk benne, hogy elindul a fejlődés útján. Szorítunk nektek. Sok sikert
    Kiss György

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük a biztató szavakat. Nagy örömünkre szolgálna, ha a falunkban járva benéztek hozzánk.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések