Angyalkák jártak nálunk










Az e heti képem is erről szól. A héten a sógorasszony angyalokat küldött nekünk. Mi persze szivélyesen fogadtuk őket s az 5 nap elteltével továbbküldtük őket számunkra kedves rokonoknak. Gondoljon ki mit akar erről, számomra egy nagy tanulsága van a történetnek. A HIT ereje. Ha hiszel abban amit el szeretnél érni, ami számodra fontos, akkor az Angyalok segíteni fognak. 

Érzed jelenlétüket. El kell jutnod oda, hogy a számodra kedvező dolgok hozzád vonzódjanak, a rossz pedig távol maradjon. Gyakorlással szépen lehet alkalmazni a VONZÁS TÖRVÉNYÉT. A panaszkodás és az aggodalom csak még többet vonz ugyanebből, így gondolataidat emeld a magasba (az angyalok segítségével); hogy azt vonzd be, amire vágysz. Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és tökéletesen megnyilvánult. Érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént, hiszen ez maga az első lépés a helyzet dologi oldalának a bevonzásához. Gondolj vágyaidra, és kerüld az aggodalmaskodást és a panaszkodást. Emelkedj fel annak a személynek a szintjére, akit be szeretnél vonzani. Miközben spirituális energiád megnövekedik, azon kapod magad, hogy a kapcsolataiddal és az eseményekkel kapcsolatban kevésbé vonzódsz az alacsonyabb rezgésű energiákhoz. Ez természetes, és az angyalok segíthetnek neked, hogy miként kezeld ezeket a befejezéseket és kezdeteket. lényeg a lelki békéd.

Nálunk ugyanez, szép és békés minden! A látogatás kapcsán az elmúlt napokban sok mindenről elgondolkoztam, biztos ez is hozzá tartozik az általános jó közérzetünkhöz. Most végre szántam rá időt, hogy meghatározzam az értékrendemet, a céljaimat, mindezt úgy, hogy igazából én ezt az angyaloknak szántam "magyarázatképpen", hogy mit- miért- hogyan csinálok, vagy szeretnék csinálni. Úgyhogy BOLDOGSÁG!
Tudjuk a receptet, hogy mi kell hozzá. Le van írva. Csak egy mustármagnyi HIT.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések