Választási erdmények

Tegnap írtam, hogy sikerült a legutóbbi választások kampányát viszonylag "szűzen" megúszni. Gondolok itt a mocskolódás és egyéb sárdobálás elmaradásáról.  Azt hiszem felnőtt valamennyi polgármester jelölt arra a szintre, ami a kultúrált kampányolás alappilére. Köszönöm mindannyiuknak a nyugodt, "eseménytelen" elmúlt heteket.
Most itt az eredmény. Hogyan tovább. Nem volt könnyű dolga az eddigi Polgármesternek sem, de Ozsinak sem irigylésreméltó lesz az indulása. Az alap probléma a költségvetés. Ennyire szegényes már régen volt. Egyszerűen nem folynak be az államtól azok a tervezett bevételek, amivel számoltunk, számolnunk kell. Pedig sok mindent kell pénzelni, többek között az épületek rezsijét, munkabérek az Önkormányzat alkalmazottainak, sok épület beázik, orvosolni kell stb. stb.
Ajánlom gyorsan történjen meg a staféta bot átadása, aztán bele kell húzni amilyen gyorsan csak lehet.



Legyen ez az út, ami a megegyezéshez, a kibéküléshez és az összefogáshoz vezet.

Képvislőtestület: az összetétele olyan lett, amilyen. No komment. Jó lenne, ha végre egy irányba húzna. Meg aztán jó lenne, ha nem melegedni járnánk össze, hanem felkészülten, tényleg segítőkészen és ÖTLETEKKEL. A kritika is jó, ha van, de nem kíváncsi rá senki.
Lezárult egy korszak. Nevezzük KALMI korszaknak. Biztosan lehet több szemszögből is értékelni. Én ezt nem teszem, de jó lenne, ha az újjonan megválasztott testület sem ezzel töltené a következő időszakot..

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések